Valmistamme mittatilauksena massiivipuusta toiveidenne mukaisesti. Toimenkuvaamme kuuluu myös asennuspalvelu. Voit ottaa yhteyttä valmiin idean/piirustuksen kanssa tai antaa meille täysin vapaat kädet toteuttaa visiosi. Toimimme mielellämme myös yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa. 

Materiaali- ja pintakäsittelyvalinnat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, kohteen asettamat kriteerit ja budjetin huomioiden. Tärkeintä on löytää asiakkaan tarpeisiin se toimivin ratkaisu. Valmistamme tuotteet pääasiassa kotimaisesta massiivipuusta. Pintakäsittelyissä suosimme luonnon vahoja ja -maaleja, näin saadaan sukupolvelta toiselle kestäviä kalusteita jotka vanhenevat arvokkaasti. Käytettävissämme on laaja valikoima erilaisia puulajeja, valmistamme harkiten myös asiakkaan omasta puutavarasta ja kierrätysmateriaalista

KOTIMAISET PUULAJIT mm:
Koivu Mänty Kuusi Lehtikuusi Leppä Haapa Pihlaja Lehmus Tammi Saarni Kataja Raita

TUONTI PUULAJIT mm:
Tammi Saarni Vaahtera Pyökki Jalava Pähkinä Kirsikka 
Trooppisia puita käytämme rajoitetusti välttäen uhanalaisia puulajikkeita.
Aiheesta lisää http://www.sademetsa.fi/puut/index.html

PuuProffa sivuilla esitellään yleisimmät suomalaiset puulajit, joita käytetään puusepän puuna. Ks. www.puuproffa.fi

Pyydä tarjous! Mittatilaustuotteen hintaan vaikuttavat monet muuttujat. Siksi tarjouspyyntöön ja/tai tilaukseen kannattaa liittää mahdollisimman tarkat tiedot tuotteen toiveista ja vaatimuksista, käyttötarkoitus, päämitat, sekä mahdollisuuksien mukaan myös kuva tai hahmotelma. Laadimme annettujen tietojen perusteella kohteesta kirjallisen tarjouksen.